Makaron z serem
Makaron z serem Makaron z serem Makaron z serem 603 kcal/1007 kcal (wege)
Makaron z serem

Makaron z serem 603 kcal/1007 kcal (wege)

Liofilizowany makaron z sosem z trzech rodzajów sera. Danie wegetariańskie. Wartość kaloryczna: 603 kcal. Waga: 118 gramów. Duża porcja: 1007 kcal, waga: 197 gramów. Okres przydatności do spożycia: 7 lat. Alergeny: mleko, pszenica.

Więcej szczegółów

Obniżka!
Nowy produkt
Limited time offer:

42,75 zł

56,99 zł

-25%

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 30,00 zł
Opinie Opinie:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 opinii

Rozwiń oceny
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Dodaj opinię Opinie Opinie

Produkty powiązane

 
Więcej informacji

Makaron z sosem z trzech rodzajów sera Summit to Eat to pełnowartościowy obiad (nie tylko dla wegetarian), który zaspokoi głód w każdej podróży. Liofilizowana żywność stanowi doskonałe rozwiązanie podczas wypraw z dala od schronisk i ludzkich siedzib, zwłaszcza w trakcie wypraw w ekstremalnych warunkach. Tego typu żywność jest niezastąpiona na szlaku: dodaje sił, zaspokaja głód, a przy tym waży niewiele i nie zajmuje w plecaku dużo miejsca. Liofilizowane dania – sprawdzone w ekstremalnych warunkach – przydadzą się też na tradycyjnych wakacjach w razie kłopotów z prowiantem.

Sos do makaronu o kremowej konsystencji wykonany jest trzech rodzajów sera – Red Leicester, Cheddar i Mozzarella.

Dostępne są dwa warianty: porcja pojedyncza (118 g) i duża (197 g).

Dania Summit to Eat są skondensowane, smaczne i dostosowane do różnych diet (np. wegetariańskiej). Firma oferuje duży wybór posiłków – każdy turysta znajdzie coś dla siebie. Ich zaletą jest również to, że łatwo i szybko się je przygotowuje. Aby powstał pełnowartościowy posiłek, potrzebna jest tylko gorąca woda i bogaty w odżywcze składniki liofilizat (w skrócie: liof).

Instrukcja przygotowania:

1. Otwórz opakowanie, rozdzierając je w oznaczonym miejscu.

2. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka).

3. Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii).

4. Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem.

5. Odczekaj 8 minut.

6. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku.

7. Podawaj z opakowania.

8. Ciesz się pełnowartościowym obiadem.

.

Skład: makaron pszenny (34%), sos serowy (66%) (pełne mleko, śmietanka, cebula, ser Red Leicester, ser Cheddar, ser Mozzarella), olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz. 

Porcja pojedyncza 118 gPorcja duża 197 g
Kaloryczność603 kcal1007 kcal
Tłuszcz35 g58 g
W tym nasycone17 g28 g
Węglowodany46 g76 g
W tym cukry6.6 g11 g
Błonnik4.1 g6.8 g
Białko25 g42 g
Sól2.3 g3.9 g

Summit to Eat to marka z Wielkiej Brytanii, której specjalizuje się w produkcji liofilizowanej żywności. Powstała w 1964 roku i obecnie jest światowym liderem w tym segmencie. Liofilizaty produkowane są wyłącznie w Anglii i Danii. Summit to Eat liofilizuje gotowe dania, zamiast przygotowywać je z osobno zamrożonych produktów. Ten sposób produkcji zapewnia posiłkom wyśmienity smak, co wyróżnia ofertę firmy na rynku. Długi okres przydatności do spożycia (do 7 lat) wynika z zastosowania unikalnej technologii usuwania tlenu z zapakowanej już paczki, dzięki czemu firma wyeliminowała większość chemicznych konserwantów.

Dania liofilizowane Summit to Eat cechuje wysoka kaloryczność, dzięki czemu zapewniają energię niezbędną do wzmożonego i długo trwałego wysiłku fizycznego. Dostępny jest szeroki wybór dań: mięsne, rybne, drobiowe, wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe. Summit ot Eat oferuje smaczne dania nie tylko na śniadanie lub obiad, ale także na deser.

Paker sp. z o.o. nie prowadzi weryfikacji czy opinie publikowane na stronie sklepu opinie pochodzą od klientów, którzy dokonali zakupu lub używali konkretnego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

No products

To be determined Dostawa
0,00 zł Razem

Przejdź do kasy